Súťaž Dobrý otec 2013 - www.dobriotcovia.sk

Prejsť na obsah

Hlavná ponuka:

Súťaž Dobrý otec 2013

I. ročník 2013

Verejne OCEŇUJEME DOBRÝCH OTCOV

Všetci príbuzní a priatelia, neváhajte, prihláste svojho dobrého otca do našej súťaže!

Jej vyvrcholením bude vyhlásenie a verejné ocenenie 5 najlepších otcov Slovenska počas benefičného večera
1. decembra 2013 vo Veľkej sále Divadla Andreja Bagara v Nitre.

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE
Stačí poslať fotografiu otca a jeho príbeh alebo opis so zdôvodnením, prečo by mal byť ten Váš navrhovaný otec ocenený titulom DOBRÝ OTEC 2013 (v rozsahu do 900 znakov) na e-mailovú adresu: sutaz@dobriotcovia.sk a potom už len získavať lajky, šíriť a klikať. Také jednoduché!!!

Buďte medzi prvými!


Váš kandidát má šancu vyhrať hlavnú cenu!!! Je ňou týždňový pobyt v srdci Vysokých Tatier, ktorú do súťaže venoval legendárny hotel Morava. Okrem toho Dobrí otcovia 2013 získajú rodinné víkendové balíčky v Detve a Podpoľaní, ktoré do súťaže venovala Turisticko-informačná kancelária Detva a v Nitre, ktoré poskytla Nitrianska organizácia cestovného ruchu. Ak by sa výhercovia nemohli dostaviť na odovzdávanie ocenení do Nitry osobne, cenu im pošleme.

Hotel Morava

Súťaž je absolútne transparentná, hlasovanie sa zastaví presne 27. novembra o polnoci!!!

Tým, ktorí navrhnú prvých 30 dobrých otcov do našej súťaže a ich súťažiaci získajú aspoň 30 lajkov na facebooku, pošleme 30 ľudsky krásnych a zberateľsky cenných kníh TATI... od Andreja Reinera. Ide o poslednú zbierku poviedok lekára, spisovateľa a publicistu, populárneho moderátora a zabávača Andrej Reinera. Publikácie pre kampaň SLOVENSKO POTREBUJE DOBRÝCH OTCOV venovala manželka Anna Reinerová. Kniha je vtipná a plná hodnotných myšlienok o otcovstve...

Pri posielaní príbehu nezabudnite pripojiť fotografiu dobrého otca, jeho meno a mesto, v ktorom býva. Vaše námety čakáme na: sutaz@dobriotcovia.sk. V prípade otázok volajte: 0911 112 710.

SÚŤAŽ prebieha na našej facebook fanpage stránke  www.facebook.com/dobriotcovia

Ďakujeme!


banner dobry otec
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavnej ponuky